Ålands Smak - Ahvenanmaan Maistuvat

Ålands Smak tuottaa ja markkinoi pääosin ahvenanmaalaisten pienyrittäjien valmistamia uniikkeja ja herkullisia ahvenanmaalaisia elintarvikkeita.
Markkinointi kohdistetaan lähinnä yksityishenkilöille, ravintoloille ja herkkukaupoille. Tuotteiden myynti kuluttajille tapahtuu erilaisissa tapahtumissa, kuten messuilla tai suoramyyntimarkkinoilla koko maassa. Vähittäismyyntiin toimitamme sopimustoimituksia ympäri Suomea. Käytämme myös digitaalista markkinointia asiakashankintaan, Ahvenanmaan laadukkaiden tuotteiden myynninedistämiseen ja tuotteiden sekä valmistajien tunnettavuuden lisäämiseen.

kuva: www.alandssmak.net

Ålands Smak - Tutustu Ahvenanmaahan

Työskentelemme myös Ahvenanmaan matkailun edistämiseksi. Yrityksellämme on kymmenien vuosien ajalta kanssakäymistä ahvenanmaalaisten kanssa ja kokemusta siellä matkailusta. Kattavimman käsityksen saat Ahvenanmaasta lähtemällä saaristolautalla Saariston Rengastie -matkalle etelästä pohjoiseen tai päinvastoin. Eteläinen reitti on Korppoon Galtbystä kohti Kökaria, upealle monimuotoiselle saarelle. Voit viettää siellä päivän tai pari nauttien merituulen raikkaudesta,
tutustua saaren nähtävyyksiin ja ulkosaaristolaisten elämään.

Kökarista lähdet kohti Långnäsin satamaa, pääsaarelle Manner-Ahvenanmaalle Maarianhaminaan. Siellä voit tutustua Ahvenanmaan historiaan, kuten
Ahvenanmaan merenkulkumuseoon ja museoalus Pommerniin. Lisäksi lähistöllä
on monia muita mielenkiintoisia kohteita. Sundissa Kastelholman linna ja
Bomarsundin linnoitusrauniot, Eckerön posti- ja tullitalo. Kotiseutumuseoita ja kivikirkkoja löytyy lähes joka kunnasta ympäri Ahvenanmaata.

kuva: www.kokar.ax

Harrastus- ja aktiviteettimahdollisuuksia löytyy joka lähtöön. On pyöräilyä,
golfia, melontaa, kalastusta sekä kaikkea mahdollista luontoon ja retkeilyyn
liittyen. Saaristossa on upeita rantaravintoloita sekä herkullista lähiruokaa.
Ahvenanmaan kiertämiseen ja matkan tekoon kannattaa varata riittävästi aikaa,
sillä näkemistä ja kokemista on paljon. Erilaisia majoitusvaihtoehtoja löytyy
edullisista yöpymismökeistä tasokkaisiin hotelleihin. Paluumatka Vårdön Hummelvikistä Brändöhön, jossa on aivan upeat saaristonäkymät.
Brändössä yöpyminen ja loppumatka saaristolautalla Kustavin Vuosnaisiin.
Matka on kokemisen arvoinen. Upea reissu - Suosittelen ehdottomasti!

kuva: www.kökar.ax

Ålands Smak - Ahvenanmaan Maistuvat 2024

Alkanut vuosi 2024 on nyt edessämme huolestuttavassa
maailmanpoliittisessa tilanteessa, energiakriisissä sekä inflaation jyllätessä.

Uskon ja luotan kuitenkin tulevaan. Vuoden 2024 tulee olla käänne
parempaan. Sota loppuu, energian hinta palautuu ennalleen
ja sitä kautta myös inflaatio laantuu.

Haluan kuitenkin suosittaa kaikkia kansalaisia suosimaan kotimaisia elintarviketuottajia sekä kotimaisia markkinakauppias yrittäjiä. He työllistävät kymmeniätuhansia henkilöitä. Samalla varmistamme suomalaisten
omavaraisuuden mahdollisen kriisiajan elintarvikkeiden saatavuuden.

kuva: www.alandssmak.net / Juha Miettinen

Ålands Smak on aina panostanut visuaaliseen näyttävyyteen markkinoilla, laadukkaisiin tuotteisiin sekä asiakasystävällisyyteen ja viihtyvyyteen.
Näinä kahdenkymmenen vuoden aikana olemme saavuttaneet runsaan asiakasuskollisuuden sekä tapahtumajärjestäjien suosion. Haluamme tarjota laadukkaita saaristolaistuotteita ja mahtavia makuelämyksiä aivan kaikille.

Kuvassa yhteistyökumppanimme Ålands Senap Ab:n sinappivalikoimaa.
Tästä joukosta löytyy kolme eri sinappia, jotka ovat voittaneet Suomen Sinappimestari-tittelin. Ålands Smak on tehnyt tutuksi nämä tuotteet tuhansille suomalaisille aina Hangosta Nuorgamiin sekä Espanjan aurinkorannikolle. Voittokulkuaan jatkaa edelleenkin hallitseva valtakunnan sinappimestari 2018
John Moro´s Special grillisinappi.

Alkanut vuosi 2024 on nyt edessä ja toivotamme kaikille asiakkaillemme ja tuotetoimittajillemme sekä yhteistyökumppaneillemme menestyksekästä tätä vuotta.

Tsemppiä kaikille! - Terveisin Juha Miettinen

Eviran Oiva-raportti

Siirry Eviran Oiva-raporttiin

Takaisin alkuun