Ålands Smak - Ahvenanmaan Maistuvat

Ålands Smak tuottaa ja markkinoi pääosin Ahvenanmaalla valmistettuja ja tuotettuja elintarvikkeita. Markkinointi kohdistetaan lähinnä yksityishenkilöille erilaisissa tapahtumissa, messuilla sekä Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla ympäri Suomea.

kuva/lähde: Kansainväliset Suurmarkkinat 2015 - Lappeenranta / www.eurooppamarkkinat.fi

Ålands Smak - Tutustu Ahvenanmaahan

Työskentelemme myös Ahvenanmaan matkailun ja tunettavuuden edistämiseksi. Yrityksen vetäjällä Juha Miettisellä on yli kolmenkymmenen vuoden ajalta kanssakäymistä ahvenanmaalaisten kanssa. Muistutammekin kaikkia halukkaita osallistumaan Ahvenanmaan tutustumismatkan 2018 - arvontaan.

kuva: www.kokar.ax

Ålands Smak - vuosi 2018

"Mennyt vuosi 2017 oli hyvin haastava ulkotapahtumien suhteen poikkeusellisen sateisen kesän johdosta. Ilmatieteen laitoksen mukaan sateisin kesä 30:een vuoteen. Pohjanmaan, Joensuun, Lahden ja Kuusankosken hallimarkkinat jälleen pitivät pintansa. Ilonaiheitakin toki oli - mukavat kanta-asiakkaat sekä
KökarKnäcke - Saaristonäkkärin suurmenestys".

"Vuosi 2018 on nyt edessä, toivotamme kaikille asiakkaillemme ja tuotetoimit-tajillemme sekä yhteistyökumppaneillemme menestyksekästä vuotta. Hyvänkin yrityksen tulee elää ajan hermolla ja uudistua. Skärgårdsbröd Kökar Ab:n Casper & Susanna valmistelevat kevääksi suuryllätystä, samalla kun KökarKnäckeä, Åländskt svartbrödiä ja Ålandslimpan KÖKAR-olutleipää tuotetaan kiihtyvällä tahdilla. Myös John Moro´s tuotemerkin alle syntyy uusia mielenkiintoisia tuotteita. Toki on myös aika poistaa ylimääräiset "rönsyilyt" ja keskittyä tänä vuonna tuoteuutuuksiin".

Ålands Smak - tukee nuorisourheilua

"Nimitimme EM-tason BMX-racing - kilpapyöräilijä Minni Leppäsen meidän "EU-suurlähettilääksemme". Seurataan kotisivuillamme www.alandssmak.net/uutiset osiossa hänen seikkailujansa ympäri Euroopan ja kannustetaan samalla voittoon".

kuva: www.alandssmak.net / www.thepicta.com / kuvassa: BMX Racing pyöräilijä Minni Leppänen

Tsemppiä kaikille! - Terveisin Juha Miettinen

Eviran Oiva-raportti

Siirry Eviran Oiva-raporttiin

Takaisin alkuun